Roman Horký 60 & Kamelot - Zaprášené diamanty Tour 2024 na Loděnici v Děhylově

Zaprášené diamanty Tour 2024 je unikátní koncertní projekt zpěváka, textaře, skladatele a frontmana brněnské skupiny Kamelot.

Roman Horký, zpěvák a kytarista jedné z nejúspěšnějších folkových a trampských hudebních skupin ČR si připomene v roce 2024 své významné životní jubileum 60 let. Toto výročí oslaví se svými příznivci v rámci celorepublikového turné, ve kterém návštěvníci uslyší celou řadu hitů jako Levnej hotel, Čas rozchodů, Pozor, tunel!, Země antilop, Slib, Honolulu, Island, Když vlaky jedou, Dlouhá pláž a další.

Jarní open air koncert proběhne v areálu Loděnice Děhylov - v malebném prostředí zátoky řeky Opavy v pátek 17. května od 19,30 hodin.

Co jste možná nevěděli o této skupině:

Všechno začalo v Brně v roce 1982. Roman Horký a Radek "Bůček" Michal – dva nadšenci, kteří založili kapelu a rozhodli se dobýt svět. Život byl o kytarách, písničkách, a hlavně o energii a radosti. Tak vznikla skupina Kamelot. Počáteční tvorba kapely zařadila Kamelot do škatulky "Folk a country", kde je hudební skupina zařazena dodnes. Autorem všech textů a skladatelem hudby je zpěvák a leader skupiny Roman Horký, který je v současné době jediný člen původního Kamelotu.

Roman Horký neupřednostňuje žádný hudební styl. Dává svým písničkám takový kabát, jaký cítí, že jim patří. Jednou modernější, jednou tradičnější. Sjednocuje je jejich společný duch. Mnohé z více než tří set skladeb Romana Horkého připomínají deníkové záznamy nálad a pocitů písničkářovy duše. Když procházíme jeho alba, jako bychom měli na dlani jeden lidský život. V jeho záznamech štěstí nebo smutku cítíme odraz toho, čím žijeme my sami.

Pokud ještě nemáte koupený vstupenky na koncert tak jsou již v předprodeji na SMSTICKET za 390 Kč.

Na místě v den koncertu lístky budou také v prodeji za 440 Kč. Budou připravena místa k sezení.

Děti do 10 let mají na koncert vstupné zdarma. Připraveno bude bohaté občerstvení ve dvou bistrech.

Přijet můžete autem (parkování přímo u Loděnice, nebo odstavné parkoviště), vlakem, autobusem nebo na kole. Možnost stanování za poplatek.

Seznam všech koncertů v areálu Loděnice Děhylov najdete na webu nebo facebooku areálu