Svatba 2021 na webu

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Mnozí z Vás již zaznamenali, že prostory na Černé louce jsou aktuálně k dispozici pro velkokapacitní očkovací centrum. Jeho fungování nám zasáhne i do plánovaných jarních a letních termínů. Nechceme však rozhodně přijít o setkání s Vámi. 

Nevzdáváme to, a v plánovaném termínu 17. - 18. 4. 2021 připravujeme uveřejnění webových prezentací vystavujících a partnerů. Pevně věříme, že pro Vás uskutečnění Svatby na webu bude přínosem a těšíme se na společné zážitky.

Prostřednictvím webových stránek www.svatbaostrava.cz Vám vybrané firmy a naši partneři nabídnou prezentaci svých produktů a služeb. Nebudou chybět akční nabídky, zajímavé slevy či dárky! Jako pověstnou třešničku na dortu představíme neokoukaná svatební místa v srdci Ostravy.

Jak se zúčastnit? Je to jednoduché, není potřeba žádná registrace. Stačí sledovat ve dnech 17.–18.4. 2021 stránky www.svatbaostrava.cz a sociální sítě instagram @svatbaostrava a facebookovou událost @Svatba na webu 2021. Všechny prezentace a nabídky jsou k dispozici ZDARMA.

Na koho se můžete těšit?
# Zlatnictví Helios Ostrava,
# Klenotnictví DS,
# Zlatnická dílna J. Valder,
# Svatební centrum a půjčovna svatebních šatů Tina,
# Svatební ateliér Elly,
# Svatební salon Dancing Queen,
# Sweet bar a catering,
# Tanago,
# Černé karbonové prsteny Ringblack a další.

Místo konání

Černá louka

+420 596 167 111