Jarní prázdniny na zámku

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Jarní prázdniny se nezadržitelně blíží a vy už možná přemýšlíte nad tím, jak je s dětmi strávíte. Muzeum regionu Valašsko právě pro vás připravilo atraktivní program s názvem Jarní prázdniny na zámku. Čekají vás zábavné aktivity, tvůrčí dílny, interaktivní pátračka i prohlídky krásných zámeckých interiérů.

3. 3. Vítání jara – Jaro už je za dveřmi, na zámku Lešná si ho můžeme přivolat výrobou barevných květin, květinových dekorací a pestrých jarních motivů.

4. 3. Křídla motýlí – Vydejte se s námi po stopách rozmanitosti barev a vzorů motýlích křídel, které jsou ozdobou jarní přírody. Čeká vás tvorba pestrobarevných motýlů a dalších jarních dekorací.

5. 3. Slunečný den – Už se těšíte na první jarní rozkvetlé louky a slunečnou oblohu? Přivolejme sluníčko, aby začalo krásně svítit a hezky hřát! Do jeho výroby se pustíme v naší tvůrčí dílně, které bude kralovat žlutá barva.

6. 3. Pohádkový den – Nebojte se pohádkových draků a raději si je sami vyrobte! Poslední den Jarních prázdnin na zámku je připraveno kreativní recy tvoření, na jehož konci si domů odnesete vlastnoručně vyrobeného dráčka a pohádkovou vílu.

Místo konání

Zámek Lešná

+420 734 420 009