Dětské Divadelní Dovádění: Čtyřlístek a talisman moci

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
150 Kč

Místo konání: Amfiteátr u Vily na Landeku

Přijďte se svou rodinkou prožít parádní neděli v nově zrekonstruovaném amfiteátru u Vily na Landeku (https://www.vilanalandeku.cz/) v Ostravě-Petřkovicích.

A jsou tu opět! Báječný Čtyřlístek k vám zavítá se zbrusu novým dobrodružstvím, které si pro vás připravilo Divadlo D5, pod autorským a režijním vedením Libora Jeníka. Tentokrát se Fifinka, Bobík, Pinďa a Myšpulín vydávají za bájným Talismanem Moci, který umí ovládat vše živé! Aby ho naši čtyři přátelé získali, musí se vypravit do dalekých himalájských hor nebo na prosluněnou Havaj.

Čekají na Vás skákací atrakce, soutěže a úkoly na mnoha stanovištích, malování na obličej, jízda na ponících, veselé občerstvení a samozřejmě mnohem více!

Areál bude otevřen již od 12.00 hod. a začátek představení je od 15.00 hod. Vstupné je jednotné, bezbariérový přístup. Vstupenky můžete zakoupit též on-line ZDE.

Místo konání

Landek Park

+420 602 532 414