Fajer, Candle Sauce, Helpness

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
Jednotné 100 Kč

Candle Sauce je dolnobenešovská hardrocková kapela, která se vylíhla v roce 2018, byť její zrod sahá již do roku 2017. Kapela se rozhodla dělat muziku po svém. Vlastní hudba, texty, drsné rify a melodické pasáže jsou portrétem této kapely. Naslouchat jejím textům je jako vidět svůj vlastní život. Kapela má po svém, dá se říci, krátkém působení za sebou mimo jiné i vydání své debutové placky „Útěk z chaosu“, kterou vydala v roce 2019.

Druhá kapela na pořadu večera bude opět kapela z Dolního Benešova a to Fajer, která hraje výhradně autorskou tvorbu. Tato partička působí na místní scéně (i mimo ni) od roku 2015 a za tu dobu si získala své publikum, stihla vydat svůj debut „Vzplanutí“, prošla některými soutěžemi (Muzikomat 2018 také vyhrála).

Kapelu Helpness není třeba moc představovat. Byla založena v roce 1995 a po několika změnách na postu kytaristů, baskytaristů se celá sestava v roce 2016 ustálila. Helpness vydali pět alb, odehráli spoustu koncertů v klubech a na festivalech nejen v Čechách, ale i na Slovensku.

Místo konání

Obecní dům, klub Art

+420 553 791 947