#Moje kino LIVE: Berani

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
e vstupenka 100 Kč

Kiddi pije a rád střílí. Gummi nepije a nestřílí. Zarostlí jsou oba stejně. Kiddi a Gummi jsou bratři, kteří spolu už 40 let nepromluvili ani slovo, a jediné, co oba sdílejí, je láska k ovcím. Jednoho dne Gummi pojme podezření, že Kiddiho výstavní beran je nakažen smrtelnou klusavkou. Nad rodinným plemenem ovcí, životní pýchou obou bratrů, se začnou stahovat mračna. Film citlivě vypodobňuje bratrské pouto, které i po desetiletích vzájemných neshod zůstává silné. Nechybí mu nic, co mají fanoušci islandských filmů rádi: syrové prostředí, ironie a absurdní humor, umně vklíněný do žánru dramatu.

Technické informace pro návštěvníky online projekce Moje kino LIVE.
Začátky online projekcí ve 20:30 hodin (pozor na výjimky).
Vstupenky na daný den je možné zakoupit pouze online – nejpozději do 60 minut před začátkem projekce.
1. Zařízení, které bude stream přehrávat, by mělo být schopno spustit běžné Full HD video bez zjevných problémů.
2. Univerzálním prohlížečem je Google Chrome nebo Mozilla Firefox.
3. Před zahájením představení obdržíte na email, který jste zadali při zakoupení vstupenky, link na projekci, který rozkliknete v okně doporučeného prohlížeče.
4. Přístup k chatu máte již 30 minut před projekcí, chat se během projekce automaticky skryje a po skončení filmu se opět objeví.
5. V pravém spodním rohu přehrávače vyberte v ozubeném kolečku rozlišení 1080p, popř. 720p a nižší, pokud rychlost stahování vašeho připojení není stabilně rychlejší než 20 Mbps.
6. Odkaz prosím spusťte před zahájením představení v předstihu, aby se spojení se serverem stabilizovalo.
7. Pokud je to možné, přehrávač v průběhu představení nepozastavujte ani nevypínejte.
8. Pokud se film při přehrávání "zasekne", zavřete okno prohlížeče a znovu si otevřete zaslaný link k projekci.

V případě nedoručení linku na online projekci volejte 737 267 849, 608 419 181

Místo konání

Kino Luna

+420 596 751 712