#Moje kino LIVE: Parazit

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
eVstupenka 100 Kč

Černá komedie režiséra Bong Joon-hoa sleduje chudou, ale mazanou čtyřčlennou rodinu, která se rozhodne infiltrovat do bohaté domácnosti byznysmena Parka. Co se může stát, když se setkají dva tak odlišné světy? Originální dílo mistrovsky pracuje s prvky thrilleru, dramatu i satiry a přináší vtipný a nepředvídatelný divácký zážitek. Parazit byl oceněný Zlatou palmou a podle mnohých ohlasů se stal nejzábavnějším vítězem festivalu v Cannes od Pulp Fiction.

Online projekce navozují atmosféru kinosálu se vším, co k němu patří. Promítání se odehrávají v jeden konkrétní čas, sledovat film je díky tomu možné pozorněji a bez pauz, stejně jako v kině. Kromě projekce samotné je dispozici půl hodiny před a půl hodiny po filmu chat, kde si diváci mohou mezi sebou popovídat. Kromě filmů uvádí MKL i speciální přednášky a další originální obsah.

Jak to funguje? Kupte si vstupenku online, stejně jako byste si kupovali běžný lístek do kina. Pokud si vstupenku koupíte s předstihem, odkaz na stream vám zašleme 30 minut před začátkem vysílání.

Místo konání

Kino Art

+420 597 489 238