Online přednáška na téma krize v gastrobyznysu restauratéra a konzultanta Oty Kóni.
Obecně platí, že krize je příležitost v převleku. Podnikání v gastronomii během celosvětové pandemie ovšem spíše jak příležitost připomíná ruskou ruletu. Snaha udržet svůj byznys nad vodou, zachránit živobytí pro sebe a své zaměstnance a dodržovat vládní nařízení si vyžaduje nové úrovně nasazení, oběti a myšlení mimo vyježděných kolejí. Zatímco ve světě v houfech vznikají takzvané virtuální kuchyně, luxusní čínské restaurace nabízí obědová meníčka za lidové ceny, Holanďané staví restaurační bubliny a americká bistra se mění na obchody s potravinami, u nás se ve velkém montovaly terasy, otevírají se okýnka a naplno se rozjíždí take away. Jsou však takovéto pokusy o záchranu lukrativní pro chod podniku? Jaké novinky, postupy či technologie stojí za to implementovat do svého podnikání a jakým se raději vyhnout? Jak aktivizovat stálé zákazníky a oslovit nové, jak nastavit komunikaci a kam přesměrovat svou energii v těchto pohnutých dobách? Dá se zachránit gastrobyznys v malých městech a co s dobrodruhy, kteří se rozhodli podnikání v gastronomii rozběhnout právě teď?
Zjistěte, jak přežít pandemii a dokonce prosperovat, v přednášce úspěšného gastropodnikatele a konzultanta, Oty Kóni! Dáme si rady a tipy na účinné strategie, zjistíme, co ve světě gastra funguje, a najdeme způsob, jak využít svou houževnatost a kreativitu na tvorbu správných rozhodnutí, díky kterým nás pandemie udělá silnějšími, než jsme byli před ní.
Neodkládejte své plány, je třeba konat tady a teď!
Vstupenky: 160, 220 Kč najdete ZDE