#Kultura on-line: Divadlo v Dlouhé - Pocta Petru Skoumalovi

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Pocta Petru Skoumalovi: J.Olin Nejezchleba & Malý Bobr

Koncert někdejších spoluhráčů Petra Skoumala s výběrem těch nejlepších „Skoumalovek“ pro dospělé i pro děti.

Petr Skoumal, vynikající klavírista a skladatel, autor nespočetného množství scénické a filmové hudby, písniček pro děti i dospělé by se 7. 3. 2018 dožil 80 let.

Při této příležitosti na něj v den nedožitých narozenin zavzpomínali kolegové z divadla i muzikanti, s nimiž za svou bohatou kariéru vystupoval. Po koncertě v domovském Divadle v Dlouhé slovo dalo slovo a vznikla i trvalejší varianta vzpomínkového vystoupení. Repertoár koncertu tvoří skladby ze sólové tvorby Petra Skoumala i z divadelních inscenací, a to pro dospělé i pro děti.

Kapelu Malý Bobr tvoří Jaroslav Olin Nejezchleba (zpěv, violoncello), Norbi Kovács (kytary, zpěv), člen Divadla v Dlouhé Milan Potoček (klávesy, klarinet), Pavel Skála (kytary, zpěv), Jiří Zelenka (bicí, zpěv), Vladimír Pavlíček (housle, mandolína, harmonika) a Pavel Novák (basa).

Vstupenky online najdete ZDEOdkaz pro sledování online streamu dostanete po zaplacení vstupenky do e-mailu.  

Místo konání

#KulturaOnline - Živé vysílání