#Moje kino LIVE: Než skončí léto

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
eVstupenka 100 Kč

Život je krásný i proto, že se nedá naplánovat. Když se šestnáctiletá Milla zamiluje do průšviháře Mosese, je to pro její rodiče noční můra. První setkání s láskou ale probouzí v nemocné Mille novou chuť do života a její energie a touha objevovat brzy otočí celou rodinu vzhůru nohama. S lehkostí a originálním humorem vyprávěné australské drama se stalo diváckým hitem festivalu v Benátkách.

Online projekce navozují atmosféru kinosálu se vším, co k němu patří. Promítání se odehrávají v jeden konkrétní čas, sledovat film je díky tomu možné pozorněji a bez pauz, stejně jako v kině. Kromě projekce samotné je dispozici půl hodiny před a půl hodiny po filmu chat, kde si diváci mohou mezi sebou popovídat. Kromě filmů uvádí MKL i speciální přednášky a další originální obsah.

Jak to funguje? Kupte si vstupenku online, stejně jako byste si kupovali běžný lístek do kina. Pokud si vstupenku koupíte s předstihem, odkaz na stream vám zašleme 30 minut před začátkem vysílání.

Místo konání

Kino Art

+420 597 489 238