Mezinárodní noc pro netopýry

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Akce se uskuteční ve středu 25. srpna 2020 od 18.00 do 22.00 hodin v Historické výstavní budově a Müllerově domě.

Pojďte s námi nahlédnout do života netopýrů, zajímavých tvorů, se kterými je spojena celá řada mýtů, pověr a pověstí. Letošní již 25. ročník představí opět návštěvníkům mnoho zajímavostí o životě a chování netopýrů. Díky přednáškám, audio i video ukázkám zjistíte, jak tito zajímaví savci žijí, co je nejvíce ohrožuje, jak je lze chránit a proč jsou v přírodě užiteční.

Připravena bude také prohlídka preparátů ze sbírek Slezského zemského muzea, techniky užívané při výzkumu netopýrů a další zajímavosti. Chybět nebudou ani hry, tvoření a aktivity pro děti s netopýří tematikou.

Večerem vás bude provázet Mgr. Martin Gajdošík, Ph.D., kurátor zoologického pracoviště Slezského zemského muzea a člen České společnosti pro ochranu netopýrů.

Vstup na akci je zdarma.

http://www.szm.cz/udalost/860/mezinarodni-noc-pro-netopyry.html

Místo konání

Slezské zemské muzeum - Historická výstavní budova

+420 553 714 809