InspiroHub: M. Orko Vícha a Z. Czendlik - Nevyžádané rady…

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Jeden o sobě tvrdí, že je plachý introvert, druhý, že je rozkošný rebel. Ani jeden z nich však nevynechá příležitost vyjet mezi lidi a podělit se s nimi o svých životních zkušenostech a názorech. Nezdráhají debatovat i o tématech, která mohou znít z úst římskokatolických kněží provokativně či kontroverzně.

Oba se shodují na tom, že rady, které jsme dostali v dětství a mládí od svých rodičů, učitelů či jiných autorit, sice byly v dané době potřebné, ale při hledání svého místa v životě je potřeba je opustit a jít svou vlastní cestou. Také proto ani jeden z nich nerad někomu radí. Snaží se spíše přinášet pohledy na život ze své vlastní zkušenosti a perspektivy. A rádi ponechávají zcela svobodně na divácích, jak s danými postoji naloží.

Vánoční zamyšlení o věcech všedního dne, otázkách života, jak jej všichni známe, v čase dětství i v dospělosti, okořeněné humorem, jež je vlastní těmto, tak trochu netradičním, kněžím, kterým přátelé říkají Orko a Zibi.

Vstupné: 350 - 400 Kč

Aktuální informace najdete ZDE

Místo konání

Dům kultury Poklad

+420 555 131 111