Meziříčská muzejní noc

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Již podvanácté se město Valašské Meziříčí spolu s desítkami českých měst a obcí připojí k festivalu muzejních nocí, který vyhlašuje Asociace muzeí a galerií ČR ve spolupráci s Ministerstvem kultury ČR a Národním muzeem.

Meziříčské noční putování bude zahájeno úderem sedmé hodiny večerní na nádvoří zámku Žerotínů. V každé zapojené instituci je opět připraven speciální a bohatý program pro všechny věkové skupiny, jenž se Meziříčské muzejní noci zúčastní. 

I letos je připraven Noční expres neboli silniční vláček, který vás za symbolické celonoční jízdné (40 Kč) zaveze i na hvězdárnu, kde bude pro návštěvníky připraveno pozorování nebeské klenby s odborným výkladem a exkurze po objektech hvězdárny včetně historické hvězdárny Antonína Ballnera.

Aktuální info najdete ZDE

Místo konání

Hvězdárna Valašské Meziříčí

+420 571 611 928