Rostislav Novák: V centru pozornosti Jana Kunzeho

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
150 Kč

V červnové talk show Centra PANT a Jana Kunzeho se vám představí další výrazná a známá osobnost – český herec a principál Cirku La Putyka, který získal mnohá ocenění. La Putyka kombinuje akrobacii, tanec, loutky a sportovní výkony.

Talk show V centru pozornosti jsou večery s výjimečnými umělci, které vás seznamují s jejich životním příběhem, názory a myšlením, navíc okořeněné jejich uměním v netradičním, komorním provedení.

Rosťa Novák je český herec a principál Cirku La Putyka. Absolvoval Katedru alternativního a loutkového divadla DAMU a jako herec účinkoval v Národním divadle, Městských divadlech pražských, Divadle Archa, Divadle Minor, Divadle v Celetné či v tanečním souboru DOT 504.

Aktuální info na facebooku ZDE