Viktor Sheen / Barrák music hrad

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Open air koncert

Multižánrový projekt Barrák music hrad vznikl jako reakce na koronavirovou situaci v roce 2020. Ročník 2022 na něj navazuje a vy se můžete těšit na jednodenní koncerty, festivaly a performance českých i zahraničních interpretů napříč různými hudebními styly. 

Viktor Sheen, český rapper pocházející z Kazachstánu, začal svou kariéru jako člen skupin Crap Crew nebo Da Staffers. Debutové album vydal v roce 2010, o dva roky později se zapsal albem Sektor 5.
Na dalších albech spolupracoval například s Yzomandiasem, Nik Tendem nebo Calinem.

"Černobílej svět" byl nejprodávanější deskou za rok 2019, v anketě Český slavík 2021 získal se singlem Rozdělený světy první místo v kategorii Nejstreamovanější česká skladba a Spotify jej vyhlásilo v prosinci 2021 jako nejposlouchanějšího českého interpreta.

Aktuální informace ZDE

Místo konání

Slezskoostravský hrad

+420 724 150 034