Bad Joker´s Cream & Dolls in the Factory

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Po třech letech se v ve frýdecko-místeckém klubu STOUN představí dvě stálice místní hudební scény. Kapely, které ani v době, kdy kultura byla sprostým slovem, nezahálely a usilovně pracovaly na nové tvorbě. Za tu dobu, kdy hrály "Panenky" a "Kašpárci" naposledy v podzemním komplexu onoho tradičního místa hudebních setkání všeho druhu, se událo v táborech obou kapel mnoho.

- BJC do světa uvedli hned tři hudební videoklipy, které sbírají úspěchy na všech platformách, a to nejen u nás. Na cestě je klip čtvrtý a samozřejmě je očekávána i studiová deska "Pink World", která je produkována švédským producentem Perem Aldeheimem (Def Leppard, Pain, Soilwork aj.). Skladby z tohoto očekávaného alba zazní premiérově i ve STOUNU.

- DITF mají taky velký kus práce za sebou. Světlo světa spatřilo jejich čtyřstopé EP "Phoenix". Tři z těchto skladeb pak vyšly i jako videoklipy a jak dle poslechovosti na steramovacích platformách, tak sledovanosti na Youtube se těší velké oblibě. I v tomto přípádě je deska na spadnutí a ochnutnat Vám ji dají živě na této magické session.

Čeká Vás večer plný překvapení, skvělé hudební produkce a show, která ve Vás bude rezonovat až do Vánoc!

Místo konání

Hudební klub Stoun

+420 597 431 888