InspiroHub: Fighting Monkey praxe (dvoudenní pohybový workshop)

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
předprodej 990 Kč
na místě 1290 Kč

Fighting Monkey je aplikovaná metoda pro rozvoj osobnosti prostřednictvím pohybu. V ohnisku zájmu „Fighting Monkey Practice“ je rozvoj přizpůsobivosti vlastního těla a plasticity myšlení skrze nekonvenční hry, jejichž cílem je povzbuzovat tvořivost, vynalézavost a zdokonalovat koordinaci a rytmus celého těla – jak v mikrokosmu každého jedince, tak i v jeho makrokosmu – v jeho vnějších vztazích, zvycích a cílech.

Napomáhá zpomalovat proces stárnutí organismu a to způsoby, jimiž můžeme zachovat zdraví našeho pohybového aparátu a celého svalového a kosterního systému, abychom posílili a udrželi naši mobilitu.

Cílem workshopu je pomoci účastníkům porozumět principům, na nichž funguje lidský pohyb, ukázat jak stres a stálý tlak ovlivňují naše vnímání, chování i konání a jak se tvořivě přizpůsobit nejrůznějším i neočekávaným situacím.

Pro koho je workshop určen?
Může přijít kdokoliv, muži i ženy, začátečníci i profesionálové, mladí i starší; každý, kdo cítí potřebu se hýbat, touží prozkoumat své schopnosti, porozumět principům svého těla a naučit se novým věcem.

Co na sebe?
Pohodlné oblečení – ideálně tepláky a tričko s rukávem, ponožky nebo bez

Místo konání

Dům kultury Poklad

+420 555 131 111