Kultura pod hvězdami 2023 / Láska nebeská

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

V malebném prostředí frýdeckého zámku se v roce 2023 můžete těšit na 5 představení, která se uskuteční v rámci projektu Kultura pod hvězdami.

V krásném prostředí frýdeckého zámku můžete zažít krásný a romantický večer s nejznámějšími hity Valdemara Matušky v podobě koncertní verze zamilované duchařské komedie z dílny Divadla Broadway. 

Nutno zdůraznit, že Láska nebeská není muzikálem, který by jakkoliv vycházel ze životního příběhu Waldemara Matušky. Děj této muzikálové komedie je koncipován tak, aby se jednotlivé Matuškovy písně staly logickou součástí spletitého děje, aby ho posouvaly, nikoliv přerušovaly. Jedním z autorských záměrů tedy byla i snaha vzbudit u diváků dojem, že Matuškovy písně byly složeny přímo pro tuto komedii o dvou bratrech, z nichž jeden se po své tragické smrti vrátí na svět jako duch. Náš muzikál je tedy především situační komedií. Někdy smutnou, někdy rozvernou, občas dojemnou, ale vždy zábavnou.

Účinkují:
Peter Pecha
Milan Peroutka
Bohuš Matuš
Sandra Pogodová
Nikola Ďuricová

Aktuální informace ZDE

Místo konání

Zámek Frýdek

+420 558 630 051