Iluzionista show Tour 2023

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
od 250 Kč
do 400 Kč

Rodinné představení

Večer plný nemožných iluzí a velkolepých speciálních efektů. Diváky a kritiky popisovaný jako neuvěřitelná podívaná, která zaujme diváky všech věkových kategorií. Ale kouzlo jste „neviděli“, dokud jste ho neviděli naživo!

Originální a fenomenální iluze světové úrovně, vyprodaná divadla, účinkování po celém světě.

Tato show představuje neuvěřitelnou interaktivní magii, spiritistickou seanci, ohromující předpověď, kterou je třeba vidět, abyste jí uvěřili, levitaci přímo před vašimi zraky, dojemný příběh, nebezpečí, mnoho humorných situací a dechberoucí finále.

Iluzionista show je událost, která zasáhne do myslí a srdcí diváků, a vezme je na místo, kde se plní přání. Pavel Dolejška ukazuje svůj nevšední styl humoru, proráží v Iluzionista show novou cestu a posouvá své umění do velkolepé, ale důvěrné, osobní, a přesto univerzální dimenze pro večer plný zázraků, na který nikdo nezapomene.

Místo konání

Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh

+420 596 762 511