Sylvie Bee & Václav Kramář: Jaro s tóny Francie

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5
Vstupné
250 Kč

Přijďte na koncert ostravské zpěvačky Sylvie Bee, díky jejímuž výraznému, expresivnímu pojetí hudby a projevu, se přenesete do zákoutí francouzských kaváren nebo rušných pařížských bulvárů.

Sylvie Bee se šansonu věnuje již více než deset let. Spolupracuje s výraznými hudebními osobnostmi Moravskoslezského kraje (Rudy Horvat, Eva Mitáčková….), ale také například s šansoniérem Joelem Brosem. V roce 2011 získala první místo na mezinárodní soutěži v interpretaci frankofonní písně, která se konala ve Splitu.

Václav Kramář působí jako hráč na klávesové nástroje v různých hudebních formacích (např. jazzbarockní částečně autorský projekt Ostaš , dále projekt Sporcelain houslisty Pavla Šporcla, částečně autorská poprocková formace Gazdina Roba, jazzrockové seskupení RHG kolem ostravského kytaristy Rudy Horvata, fusion-projekt jazzu a world music opavského kytaristy Petra Uviry Heimat, či autorský projekt jazzrockových chansonů na české básnické texty Bluesonety).

Více info na facebooku ZDE