Výletní vlaky POHOrnickou krajinou Cieszyn- ZOO Ostrava- Ostrava střed

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Slezský železniční spolek zve na svezení našim výletním vlakem POHOrnickou krajinou z Cieszyna a Českého Těšína do Ostravské ZOOlogické zahrady.

Vyjíždět budeme každou sobotu a neděli z Polského Cieszyna v 10:03 a z Českého Těšína v 10:15.

Vydáme se společně po neveřejných uhelných vlečkách společnosti PKP CARGO International do zastávky Josefova jáma- ZOO Ostrava a odtud už je to jen kousek k bráně Ostravské zoologické zahrady.

Cestou budeme projíždět kolem dolů Darkov, ČSA, Žofie či Michal a součástí jízdy je i komentář o všem zajímavém, co bude možné za okny vlaku během jízdy spatřit.

Zpět do Cieszyna a se náš výletní vlak vydá už po hlavní trati a to v pozdním odpoledni, opět ze zastávky Josefova jáma- ZOO Ostrava v 16:40.

Zastavovat budeme v Ostravě střed (17:06), v Havířově (17:26), Českém Těšíně (17:48) a cílovou stanicí bude Polský Cieszyn (17:57).

Více info najdete ZDE

Místo konání

Železniční muzeum moravskoslezské, o.p.s. (nádraží Ostrava-střed)

+420 972 765 600