Rukojmí bez rizika

Termín konání
Warning: Undefined property: stdClass::$dates in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /www/doc/www.eprogram.cz/www/templates/eprogram/html/com_jux_eventon/event/default_event.php on line 5

Marc je ženami obdivovaný spisovatel románů červené knihovny, ale delší dobu již nemá o čem psát. Usoudí, že se nachází v bezvýchodné životní situaci, a tak se rozhodne spáchat sebevraždu. Překvapí ho však letitý přítel Luc, který se už také kdysi pokusil zabít, když ho opustila žena, a teď chce učinit totéž, protože se k němu vrátila.

Sebevražedné plány jim překazí trojice prchajících amatérských lupičů s pytlem plným peněz. Vtrhnou do bytu, sebevrahy si vezmou za rukojmí a vyhrožují, že je zabijí. Přestože je to právě to, co si Marc s Lucem nejvíce přejí, při pohledu na plný pytel bankovek dostávají znovu chuť do života.

Tvůrčí fantazie se tak Marcovi vrací právě včas. Lupičské trio potřebuje plán a za dveřmi je policie.

Hrají: J. Šťastný/S. Skopal, J.Boušková/J. Malá, V. Vydra, M. Zahálka/M. Davídek, L. Zahradnická/B. Šťastná Petrová, F. Skopal/M. Zahálka ml.

Místo konání

Divadlo Mír

+420 777 864 496