Filmové ostravské Vlny zpříjemní konec prázdnin

"Svěží filmový festival pro všechny zapřísáhlé cinefily, gaučové povaleče i party animals." I tak se charakterizuje ostravský filmový festival Vlny, který se bude konat v kině Cineport od pátku 23. do neděle 25. srpna. Kino a celý festivalový areál se nachází 200 metrů od tramvajové zastávky Dolní Vítkovice, Hlubina (tramvaje č. 1 a 2).

Těšit se můžete na celou řadu zajímavých promítání, ale také koncerty, přednášky a další doprovodný program. Podle pořadatelů si na své přijdou "zapřísáhlí cinefilové, netflixovští povaleči, béčkaři, milovníci experimentů a neprobádaných hlubin i každý, kdo si rád zajde do kina na dobrý film."

Naked Lynch, České vlnky, Touch of the 90s – to jsou tři hlavní dramaturgické linie festivalu Vlny 2019. Organizároři k tomu dále uvádí: "Co den, to jiné téma. Co den, to několik jedinečných projekcí i tématický doprovodný program nebo výzdoba. Těště se na atraktivní průřez Lynchovou filmografií, zasvěcené přednášky o jeho fenomálních Twin Peaks, několik českých klenotů, devadesátkové zázraky i průšvihy i na to nejlepší ze současného filmu. Na třech čistě filmových scénách a jedné koncertní vás dohromady čeká přes dvacet bodů, některé zůstanou do poslední chvíle překvapením. Sledujte náš facebook (https://www.facebook.com/ffvlny/) a instagram (https://www.instagram.com/ffvlny/) a neuteče vám žádná novinka ohledně programu nebo vstupenek."

Program najdete na www.kinocineport.cz/vlny. (hav)

Příbuzné články