V Hudebním bazaru chystají tradiční Jazz Tří králů

Již tradiční série jazzových či „jazzujících“ koncertů se chystá na leden 2020 v ostravském klubu Hudební bazar. V sérii koncertů se zde představí například už v pátek 3. ledna dixi-jazz-popové trio BosoBos. Těšit se můžete na písně hudebních velikánů mnoha žánrů a zaměření, např. od Duke Ellingtona, Stinga či Paula Barbariana.

O den později, tedy v sobotu 4. ledna, pak zahrají Rudy Horvat & Surf Tricks společně s kapelou Café Industrial. Pořadatelé ke koncertu uvádí: „Surf Tricks v lednu přivezou teplo z Californie, kytary budou surfovat na jedné velké vlně! Café Industrial pak zase představí svou jedinečnou hudební fúzi - vlnu, která vás možná i smete!“

Festival Jazz Tří Králů pak bude pokračovat ve čtvrtek 9. ledna koncertem formace ApenDixi. Kapela hraje tradiční jazz, který byl byl oblíbený před sto lety v ulicích New Orleans. Kapela hraje v typické sestavě trubka, klarinet, pozoun, tuba, banjo a valcha.

V pátek 10. ledna pak klub bude patřit muzikantům z jazz-fúzového Lunchbox Tria. Na programu bude vlastní tvorba i skladby Pata Methenyho, Johna Scofielda a dalších.

Program a další informace najdete na https://www.facebook.com/pg/hudebnibazarostrava/events/?ref=page_internal. (hav)

 

Příbuzné články