Kino Luna zve na Bijásek s omalovánkou

Bohatý program pro období jarních prázdnin připravilo pro děti kino Luna. Od pondělí 10.února do neděle 16.února nabízí vždy od 10 hodin představení animovaného filmu a k tomu slibuje každému dětskému návštěvníkovi jako pozornost originální omalovánka.

Na programu je sedm vesměs nových snímků, které se objevily v kinech teprve v druhé polovině loňského roku nebo v jednom případě letos v lednu (Medvídci Boonie: Cesta do pravěku).

Prázdninový Bijásek začíná pondělním promítáním amerického, filmovými fanoušky dobře hodoceného filmu, Sněžný kluk. Je to příběh typické puberťačky s exotickým jménem Yi a jejího nečekaného kamaráda, sněžného kluka - yettiho.

V úterý je na programu nový film o osudech ovečky Shaun - Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon. Vtipná sci-fi komedie přináší blízká setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem.

Psí kusy - další animovaná komedie prázdninového Bijásku v kině Luna - je středeční snímek z produkce Kanady a jeho hrdinou je pes Lumpík, trochu rozmazlený, ale zároveň veselý chlupáč.

Ve čtvrtek 13.února zažijí návštěvníci Bijásku Sněžnou melu. Tak se totiž nazývá další film z produkce Kanady (společně s V.Británií, USA a Jižní Koreou). A jeho hrdina? Polární lišák Blesk, který má sen, stát se nejlepším arktickým kurýrem. Musí se však utkat s prohnaným zloduchem - Otto von Walrusem.

Páteční film nás zavede mezi trolly do kouzelného lesa. Však se také norsko-kanadská rodinná komedie jmenuje Trollové a kouzelný les.

Sobotní dopoledne bude patřit novému, tentokrát animovanému setkání s výstřední Addamsonovou rodinou. Stejná název totiž patří americkému hororu, který se ne náhodou objevil v kinech poprvé těsně před loňským halloweenem.

Prázdninový Bijásek s omalovánkou zakončí v neděli dopoledne 16.února čínský animovaný film Medvídci Boonie: Cesta do pravěku. Jeho hrdinové - Vick a jeho medvědí bráchové - se dostali nedopatřením do pravěku a teď nevědí, jak se dostat zpátky domů. Teprve na konci tohoto dramatického příběhu se diváci dozvědí, zda unikli všem nástrahám a vrátili se z pravěku zpět.

Dodejme ještě, že vstupné na představení Bijásku stojí jen 50 Kč.

(zh)

Příbuzné články