Taneční Beats for Love přiveze do Ostravy další technohvězdy

Začátek letních prázdnin je pro fanoušky elektronické taneční hudby spojen s ostravským festivalem Beats for Love, který se koná v industriálních kulisách Dolních Vítkovic. Podle pořadatelů bude osmému ročníku vévodit holandská megahvězda, DJ a producent Armin van Buuren. Návštěvníci se mohou těšit také na dalších 500 tuzemských i zahraničních hvězd, což je nejvyšší číslo interpretů v historii festivalu.

Pořadatelé k akci na svých stránkách https://www.b4l.cz/ dále píší: "Legendární Armin van Buuren je pětinásobný vítěz globální DJ ankety DJ Mag Top 100 DJs. Žádný jiný DJ na světě dosud nezískal tolik vítězství, Armin navíc jako jediný vyhrál tuto anketu čtyřikrát po sobě. Je jedním ze zakladatelů a hlavní postava vydavatelství Armada Music a jeho rádiová show A State Of Trance má aktuálně 950 odvysílaných dílů a patří mezi nejposlouchanější rádiové show zaměřené na trance - každý týden ji poslouchá více než 700 000 lidí.

Hlavní stage letos bude hostit i belgického DJ a producenta Lost Frequencies, který patří mezi dvacítku nejlepších DJs světa roku 2019. Jeho skladby mají stamilióny přehrání a bodují v hitparádách po celém světě. Do Ostravy se chystá také legendární DJ, producent a hitmaker z Francie Martin Solveig. S tvůrcem megahitů jako 'Intoxicated' nebo 'Hello' spolupracovaly jména jako David Guetta nebo Hardwell. A po dvou letech opět vystoupí na Love stage i jedna z největších hvězd D&B Sub Focus z Velké Británie.

Na hlavním festivalovém pódiu ale nebude chybět ani nizozemský DJ a producent Maduk, který patří mezi nejzásadnější postavy liquid & mainstream D&B. Ze stejné země se představí také DJ a producent Maurice West, který i přes svůj nízký věk spolupracoval se jmény jako Hardwell, Tiësto či Headhunterz. Další kdo v roce 2020 nebude chybět je evropský live rapový projekt Dope D.O.D. Fanouškům v Ostravě slibují hip hop a rap prolezlý směsicí hardcore, dubstepu, horrorcore, grime a trapu." (hav)

Příbuzné články