Národní divadlo moravskoslezské nehraje ve všech divadlech až do 15. dubna

Národní divadlo moravskoslezské neodehraje s ohledem na vyhlášení nouzového stavu žádné představení v Divadle Antonína Dvořáka, v Divadle Jiřího Myrona a v Divadle „12“ až do 15. dubna 2020.

INFORMACE O VSTUPNÉM

Prosíme všechny diváky, kteří si koupili vstupenky ve volném prodeji, aby nám zatím vraceli ty, které jsou na představení do konce března, včetně představení v Divadle „12“.

Od 1. dubna budeme vracet peníze za vstupenky na představení, která se měla konat od 1. do 15. dubna. S ohledem na situaci umožníme vrácení peněz až do konce dubna. Pokud se někdo s březnovým termínem představení opozdí, pochopitelně o své peníze nepřijde.

Divadlo je od úterka 10. března v kontaktu s většinou svých klientů – z 90% lidé nakupují on-line a my je tedy můžeme o opatřeních informovat a činíme to průběžně. Proto také nejsou v prodejní pasáži Divadla Jiřího Myrona fronty.

Vstupenky lze vrátit osobně v prodejní pasáži Divadla Jiřího Myrona. Elektronické vstupenky odbavíme pohodlně mailem – pro rychlé vyřízení je třeba uvést také číslo účtu, z něhož byly zaplaceny, a pokud divák platil on-line kartou, potřebujeme i poslední čtyřčíslí dané karty. Adresy: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Prosíme, aby klienti využívali těchto dvou adres nyní přednostně k vracení elektronických vstupenek a získání informací souvisejících s mimořádným opatřením.

Informační telefonní čísla divadla fungují bez omezení v pracovních dnech od 8.00 do 17.00 hodin: 596 276 189, další linky s koncovkami 260, 172, 242, 203, 202 a 122. Informace mailem vyřídíme na shora uvedené adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Předplatitelům se budeme snažit jejich představení nahradit, pokud to po skončení opatření dovolí provozní podmínky NDM. Pokud to možné nebude, vrátíme jim poté poměrnou část ceny.

Příbuzné články