Taneční Beats for Love až za rok

Ostravský festival elektronické taneční hudby nazvaný Beats for Love se uskuteční až za rok, tedy v novém termínu od 1. do 4. 7. 2021. Všechny již zakoupení vstupenky zůstávají v platnosti.

Na svých stránkách to sdělili pořadatelé festivalu a ředitel festivalu Kamil Rudolf k tomu dále mimo jiné uvedl: „I když v této chvíli neexistuje žádný oficiální zákaz, byli jsme zástupci státu opětovně ujištěni, že mnohatisícové festivaly určitě během prázdnin nepovolí. (…) Přestože musíme festival přesunout, jeho program bude nejlepší v historii. I když jsme nevěděli, jak situace dopadne, usilovně jsme pracovali i na této krizové variantě. A proto vám už teď můžu říct, že pro přesunutý ročník máme přísliby od naprosté většiny headlinerů, kteří jsou s námi na jedné lodi. V současné chvíli s nimi řešíme nové smlouvy pro ročník 2021 a v nejkratší možné době vás budeme informovat o konkrétních jménech. Věříme, že se nám podaří přesun na příští rok u všech oznámených i zatím utajených vystupujících.

Osmý ročník v roce 2021 bude opravdu velkolepý, protože nás stále čeká zveřejnění 7 velkých headlinerů festivalu a více než 20 velkých zahraničních interpretů, stejně jako zbytku kompletního line upu, který obsahuje více než 450 umělců z celého světa.“

Více informací najdete na https://www.b4l.cz/. (hav)

Příbuzné články