Komorní scéna Aréna od června zase hraje!

Přijďte si po dlouhém kulturním výpadku doplnit energii do divadla. Komorní scéna Aréna v červnu hraje svůj nejnovější titul Kočka v oreganu, věčně vyprodaného Zlatého osla, oceněný Zimní slunovrat a konečně také inscenaci Zločin a trest. Její premiéra bude v sobotu 20. června.

„Vracíme se k hraní postupně a při zohlednění všech vládních současných omezení,“ vysvětluje ředitel Komorní scény Aréna Jakub Tichý. V sále je menší počet míst, ale je možné, že další do volného prodeje ještě přidáme. Diváci mohou v červnu využít příležitost uplatnit dárkové poukázky nebo se za námi do divadla prostě jen přijít kulturně pobavit.

Děkujeme našim virtuálním divákům

Všem našim divákům děkujeme, že s námi byli těch několik měsíců virtuálně! „Diváci se ptali v pěti živých přenosech našich herců a sledovali archivní záznamy osmi inscenací, které mají dohromady tisíce zhlédnutí,“ shrnuje Jakub Tichý on-line působení divadla v dubnu a květnu a dodává, že fanoušci po celou dobu divadlo podporovali nákupy vstupenek na doma, dárkových poukázek nebo nechávali propadnout vstupenky na zrušená představení. Velkou podporu máme od našich předplatitelů. Většina z nich trpělivě čeká na svá plánovaná představení až do září. Premiéroví předplatitelé v červnu výjimečně uvidí namísto prvního uvedení Zločinu a trestu jeho reprízy.

Červnová představení pod širým nebem

„Dvě z červnových představení Machiavelliho Mandragory odehrajeme v ulicích centra Ostravy. Jsme moc zvědaví, jakou budou mít představení atmosféru za letního večera,“ říká umělecký šéf divadla a zároveň režisér inscenace Ivan Krejčí. Mandragoru hrajeme v úterý a ve středu 16. a 17. června.

Do divadla v červnu

Diváky upozorňujeme na to, že se v současnosti na návštěvy divadel vztahují mnohá omezení (mají být zavřené divadelní bary, diváci se nemají zdržovat ve foyer a mají mít v hledišti rozestupy). Počítáme jak s těmito podmínkami, tak i s tím, že se v červnu pravidla pravděpodobně rozvolní. Diváci z naší strany mohou počítat s tím, že jsou v divadle dodržována všechna hygienická doporučení. Sál, sedadla i příslušenství pravidelně dezinfikujeme.

Vstupenky na červnová představení jsou v prodeji zde: http://bit.ly/vstupenky-arena

Více o předplatném na novou sezónu čtěte zde: http://bit.ly/predplatne-arena

Archivní záznamy inscenací jsou k vidění do 31. května. Seznam odkazů je zde: https://bit.ly/arena-otevirame-archiv

Live streamy z Arény s našimi herci můžete sledovat i zpětně zde: https://www.facebook.com/arenaostrava/live/

Příbuzné články