Zpěvák Mikuláš Hrbáček se v novém klipu odhalil ve sprše a zpívá o potížích s láskou

Letošní účastník SuperStar Mikuláš Hrbáček právě vydal první singl a videoklip Miss You. Téma písně je to, které je pro mladé lidi to vůbec nejdůležitější - láska a potíže s ní.

Sedmnáctiletý Mikuláš Hrbáček zažívá úspěch, o jakém se mu na začátku jeho cesty SuperStar možná ani nesnilo. I když nevyhrál, má na Instagramu 52 tisíc sledujících. Zpívá, píše texty a dokonce rozjel svou vlastní značku oblečení.

V nové písni a videoklipu Miss You se Mikuláš dotýká tématu, které je blízké zejména mladým lidem v jeho věku - zkušenost s láskou a také s tím, že to někdy nevyjde. Mikuláš si skladbu otextoval sám. Ze svých pocitů se vyznává česky, v refrénu pak přijde do angličtiny. Své fanynky zajisté potěší i tím, že se v některých záběrech objeví ve sprše.

Singl a klip je ale jen začátkem toho, co Mikuláš chystá. 29. srpna se v Garage Clubu v jeho domovské Ostravě uskuteční křest singlu Miss You s účastí dalších zajímavých hostů. Vstupenky pořídíte od pondělí 20. července v síti TicketLive. Do konce roku má spoustu nabídek a již nyní plánuje malé vánoční turné. Městem tedy "bude chodit Mikuláš".

Odkaz na videoklip: https://www.youtube.com/watch?v=fcbETFAk2k4

Příbuzné články