Baška mini Fest - jediný festival této sezóny na Frýdecko-Místecku.

Už tento pátek 28. srpna od 18-ti hodin na přehradě Baška proběhne malý hudební festival Baška mini Fest. Přestože jde o mini verzi festivalu, je to letos jediná příležitost pro obyvatele Frýdecko-Místecka užít si hudební happening s živou hudbou. Na břehu vodní nádrže se představí čtyři uskupení, mezi kterými jsou největšími jmény skupina POETIKA a duo VERONA.

V případě první formace jde o velice úspěšnou skupinu z Vysočiny, která se do povědomí dostala zejména hity “Zkouším žít” a “Každou vteřinou”. Nedávno POETIKA vydala svůj nový singl Karavana na kterém spolupracovala s místními úspěšnými MIRAI. Tento singl patří aktuálně mezi nejsledovanější hudební videa českého YouTube.

Dalším známým jménem na lineupu mini festivalu je duo Verona, která se na české scéně pohybuje už téměř 25 let. Netřeba představovat hity jako “Ztracená bloudím”, “Hey Boy”, “Endless day”, “Complicated” a další. Prostě celá hodinová show včetně novinky “Dáma” je nabitá známými tanečními hity, které nikoho nenechají v klidu.

Návštěvníci se mohou také těšit na jednoho zástupce ze Slovenska a to Martina Haricha, který svým energickým a hudebně bohatým vystoupením vždy velmi příjemně překvapí diváky. Neprávem má Martin nálepku objevu ze Superstar. Jde o jednoho z nejtalentovanějších a hudebně nejvyspělejších česko slovenských umělců. Důkazem tomu může být také fakt, že Martin Harich aktuálně autorsky pracuje na muzikálu v New Yorku.

Celý hudební večer zahájí havířovská kapela Světlo, která vás přesvědčí, že i méně známé jméno dokáže nabídnout výbornou hudbu a skvělý koncert.

Dle předpovědi to vypadá, že by i počasí mohlo této akci přát a proto ti, kdo na břeh Bašky dorazí, si zřejmě užijí skvělý poslední hudební prázdninový pátek.

Lineup:
18:00 Světlo
19:30 Martin Harich
21:15 Poetika
23:00 Verona

Více info na www.baskafest.cz
https://www.facebook.com/events/637673440480376

Příbuzné články