Štěpán Kozub se poprvé zhostil role režiséra videoklipu - natočil nový hudební klip kapely Nedivoč

Vyhledávaný divadelní, filmový a televizní herec Štěpán Kozub se rozhodl poprvé zhostit role režiséra videoklipu. Vytvořil hudební klip k nové písni Lovec v pasti na medvědy od ostravské kapely Nedivoč. Obsadil do něj sebe a “Poslední aristokratku” Yvonu Stolařovou. Kapelu oslovil po spolupráci na speciálním online projektu “sKORO NA mizině”. Na závěr této minisérie zazněla jejich píseň, která následně obsadila přední příčky nejvyhledávanějších skladeb v České republice a dočkala se více než půl milionu zhlédnutí. Nový klip má svou premiéru 27. srpna v 19:00 na sociálních sítích kapely.

Nadšený a věrný fanoušek – i tak se dá popsat Štěpán Kozub, oblíbený herec (nejen) z ostravského Divadla Mír, ve svém vztahu k ostravské kapele Nedivoč. Po předchozí spolupráci na online projektu z koronavirového období jej zaujala nová píseň s názvem Lovec v pasti na medvědy. Kapele poté ihned nabídl možnost vzniku nového videoklipu, jehož se sám stal scénáristou, hercem i režisérem. Výsledek mohou fanoušci sledovat od 27. srpna od 19:00 na sociálních sítích kapely.

Jsem rád, že jsme se s klukama tak hezky domluvili. Nenárokoval jsem si za klip žádný honorář. Jediné o co jsem žádal byla písnička přímo pro mě, takzvaně na tělo. Autor Jiří Krhut mi tak složil píseň `Prásknu bičem`, kterou už jsem si dokonce stihl nazpívat.” prozrazuje nadšeně Kozub.

Klip vznikl během dvou natáčecích dnů. Za kamerou stál Petr Hrubeš, uznávaný kameraman a dvorní fotograf ostravského Divadla Petra Bezruče. Pod produkčním zajištěním Mír Production s.r.o. se natáčelo v Bohumíně a Javorníku – městě, kde mladý herec žil se svými rodiči déle než patnáct let. Před kameru Kozub obsadil sebe a novou hvězdu českých filmových pláten Yvonu Stolařovou, známou především z filmu Poslední aristokratka.

Štěpán Kozub, rodák z Moravskoslezského kraje, v současné době působí jako herec a umělecký šéf Divadla Mír. Je součástí improvizačního komediálního spolku Tři tygři. Diváci jej mohou znát nejen ze seriálu sKORO NA mizině, ale také například z filmu Dukla 61, Stockholmský syndrom nebo seriálu Případy prvního oddělení. V roce 2015 získal prestižní titul Talent roku v rámci Cen divadelní kritiky.

Za pestrým repertoárem ostravské kapely Nedivoč stojí zkušení hudební matadoři. Vedle frontmana Svatopluka Tuleje na pódiích za bicí usedá Jiří Krhut, muzikant, skladatel a textař, který pravidelně spolupracuje s jmény jako jsou Jaromír Nohavica, či Marie Rottrová. Za piáno usedá Jan Uvira, kterého mohou posluchači znát z koncertů Laca Decziho. Součástí je také Vojtěch Šňupárek (elektrická kytara) a Jan Smichovič (basa).

Více informací: www.nedivoc.com

Příbuzné články