Letní kino AMFI v Porubě bude promítat filmy až do konce září

Na konci srpna byl Amfifest v porubském letním kině AMFI zakončen čtyřdenním kulturním maratonem. Díky častým dotazům ze strany návštěvníků, jsme se rozhodli pokračovat ve filmových projekcích i po prázdninách. V měsíci září se tak můžete těšit na 4 filmové večery.

V pátek 18. září promítneme snímek o Eltonovi Johnovi – Rocketman. O den později tj. v sobotu 19. září se přeneseme na vinice společně s Terezou Ramba, Kryštofem Hádkem a Lukášem Langmajerem ve filmu 3Bobule.

Aby to dětem nebylo líto, zařadili jsme do programu i původně zrušený animovaný film Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon, který pustíme v pátek 25. září. Závěr sezóny bude patřit oscarům! V neděli 27. září ukončíme letošní sezónu jihokorejským snímkem Parazit.

Veškeré filmové produkce začínají od 19.30 hodin. Vstup do areálu je zpřístupněn vždy hodinu před promítáním, včetně možnosti zakoupit si vstupenku přímo na místě.

Vstupenky dále zakoupíte osobně na pokladně Akordu, v Informačním centru Poruba nebo na pobočkách Ostravského informačního servisu. Online vstupenky jsou dostupné prostřednictvím smsticketu nebo na webových stránkách www.dkpoklad.cz.

V případě nepříznivého počasí se filmové večery ruší. Doporučujeme sledovat naše webové stránky www.dkpoklad.cz a facebook @dkpoklad, kde zveřejňujeme aktuální informace. 

Příbuzné články