26. ročník Majálesu Ostrava se pro rok 2021 ruší

Studentská organizace Younie, která je pořadatelem ostravského Majálesu, se rozhodla pro zrušení přesunutého květnového 26. ročníku, a to z důvodů vládních opatření a stále trvajícího rizika onemocnění Covid-19.

“S přihlédnutím k nynější situaci v naší zemi, která je od začátku pandemie v nejhorším stádiu, je více než jasné, že jarním festivalům máme odzvoněno. Na rozhodnutí o zrušení již přesunutého ročníku z roku 2020 jsme čekali do posledních minut, ale vývoj korona situace nám v posledním měsíci dal více než najevo, že se jen tak nevzdává.”

26. ročník Majálesu Ostrava je tedy kompletně zrušen, a to včetně jeho hudebního programu. Pokud to situace umožní, budou pořadatelé s festivalem pokračovat na jaře 2022. Jeho přípravy ovšem začnou kompletně od nuly a naprosto se odprostí od zrušeného koronavirového ročníku. Proto nyní pořadatelé začnou vracet peníze za zakoupené vstupné.

V rámci elektronických vstupenek budou peníze automaticky vráceny na váš bankovní účet, ze kterého byly zakoupeny, a to nejpozději do 30. dubna. U papírových vstupenek, zakoupených osobně na prodejních místech, pak bude vrácení probíhat na základě požadavku zaslaného na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více informací se můžete dozvědět na http://www.majalesostrava.cz/novinky/jak-vratit-vstupenku/ .

“Mrzí nás, že již druhým rokem se náš studentský festival neuskuteční, ovšem zdraví nás všech je pro nás na prvním místě. Doufáme, že tato nečekaně dlouhodobá situace brzy skončí a my se s vámi konečně setkáme na prvním ostravském festivalu roku 2022.”

Další informace můžete sledovat na Facebookové události https://www.facebook.com/events/427186781396927/ nebo na webových stránkách Majálesu http://www.majalesostrava.cz/.

Příbuzné články