Indiánské léto v Akordu začalo první červencový den programem pro děti i dospělé

Pohádkové středy i hudební čtvrtky s indiánskou tématikou nabídnou letošní Prázdniny v Akordu. Celkem je v nabídce sedm pohádek, country koncerty a dva turnusy indiánských táborů v Akordu a jeden turnus v Porubě. Informace jsou zveřejněny na www.dk-akord.cz a na facebookovém a instagramovém profilu Akordu.

Na středu 7. července od 17 hodin je naplánována indiánská pohádka Divadla eMILLIo. Vyprávět ji bude indiánský náčelník. Příběh jeho dcery Červené líčko přinese poučení tak, aby se nikomu nestalo to, co jí.

O týden později ve středu 14. července od 17 hodin Divadlo Smíšek nabídne představení Náčelník Velké ucho a posvátný totem. Slibují dobrodružství, napětí, plnění tajných úkolů i legraci.

Následující středu od 17 hodin odpoledne (21. 7.) odehraje Divadlo Ententýky Trempskou pohádku. Veverka Terka a myška Klárka si vyrazí na jeden neobyčejný trempský výlet.

Za nepříznivého počasí se veškeré akce uskuteční uvnitř Akordu, vstup na ně je zdarma. Všechny jsou součástí letního festivalu Prázdniny v Akordu za finanční podpory městského obvodu Ostrava-Jih.

Na čtvrteční odpoledne jsou v rámci Indiánského léta plánována vystoupení country skupin Kondoři a Country garáž. Detailnější informace o konání těchto kapel najdete na webových stránkách www.dk-akord.cz.

Akord také v letošním roce připravil pro děti příměstský tábor, který se ponese v indiánském duchu. Děti se spolu se zkušenými lektory vypraví po stopách indiánských kmenů, na stezky odvahy a možná se jim podaří najít i poklad Inků. Tábor se spoustou her a zábavy je určen pro holky a kluky od 6 do 12 let. Dva turnusy v termínech od 26. do 30. července, a od 16. do 20. srpna jsou v nabídce Akordu, jeden v termínu od 23. do 27. srpna nabízí Poklad v Porubě. Všechny turnusy začínají v sedm hodin a trvají do páté hodiny odpolední od pondělí do pátku.

Kapacita každého turnusu je 25 dětí. V případě přihlášení sourozenců dostanete bonus v podobě slevy na jedno dítě ve výši 500 Kč. Přijímány jsou i přihlášky od náhradníků, v případě uvolnění místa jsou ihned kontaktováni. Cena příměstského pětidenního tábora je 2490 korun, zahrnuje obědy v restauraci Akord včetně možnosti bezlepkové stravy, bohatý program i závěrečný poklad. Kontaktní osobou je Michaela Strakošová, telefon - 724 044 277, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pokud by se tábory z rozhodnutí vlády nemohly konat, platby budou vráceny zpět bez jakéhokoliv stornopoplatku.

(hm, akord)

Příbuzné články