Cirk La Putyka, Jaroslav Uhlíř či Lake Malawi se vstupem zdarma

Putovní festival Energie pro kulturu nabídne opět divadlo, špičkovou akrobacii či hudební hvězdy, a to vše pro návštěvníky zdarma. Druhý ročník festivalu se v prostorách ostravské Dolní oblasti Vítkovice bude konat ve čtvrtek 15. a v pátek 16. července. První den se představí divadelně – akrobatický soubor Cirk La Putyka a také divadlo improvizace Odvaz z Ostravy. V pátek budou jako hlavní vystupující dne Jaroslav Uhlíř, kapela Lake Malawi a na závěr zpěvačka Anna K. Doprovodí je dětský domov Šance, místní The Floor Kids Crew s pěveckým vystoupením dětí ze ZUŠ B-art.

V areálu budou i tentokrát působit neziskové spolky, jako jsou chráněné dílny nebo kavárny. Součástí bude i Skupinou ČEZ vytvořená Energy Zóna, kde budou moci návštěvníci za pomocí lehkých sportovních činností získat peníze pro lokální neziskové organizace.

Akce je určena pro dospělé publikum i pro děti, pro které bude připraven zábavní program spolu s workshopy a dílnami. Návštěvníci budou moci využít také gastro zónu s nabídkou z lokálních podniků. Podrobnosti najdete na Facebooku. Přesto, že je vstup je volný, doporučujeme si rezervovat vstupenky. (hav)

Příbuzné články