Letní kino zdarma na Slezské

Zejména filmové komedie nabízí série Slezskoostravských filmových pátků. Ty se v různých lokalitách Slezské Ostravy konají přes prázdniny. Příjemným bonusem pro návštěvníky je, že vstup na pohodové večery s letním kinem je zdarma. Kromě dobré nálady pořadatelé doporučují vzít si na projekci pod širým nebem deku. V červenci se každý pátek začíná ve 21 hodin, v srpnu pak už ve 20 hodin.

Návštěvníky například čeká česká romantická komedie Bezva ženská na krku (16. 7. 2021 v areálu TJ Sokol Koblov), „vatikánská“ komedie Dva papežové (23. 7. ve farní zahradě v Heřmanicích) nebo Snídaně u Tiffanyho, tradiční americká komedie z 60. let (30. 7. vedle Slezskoostravské radnice).

Srpnový program zahájí animovaná rodinná komedie Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (6. 8. u hasičské zbrojnice Kunčičky). Pokračovat se pak bude kultovní komedií Samotáři (13. 8. vedle Slezskoostravské radnice), sportovní komedií Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka (20. 8. 2021 v areálu TJ Sokol Koblov) a americkým dramatem Příběh Alvina Straighta (27. 8. ve farní zahradě v Heřmanicích).

Aktuální informace o projekcích sledujte na Facebooku městského obvodu. (hav, foto: facebook.com/moslezskaostrava)

Příbuzné články