Open-air festival na pláži Kališova jezera

Pódium plné živé muziky, stánky s jídlem a pitím a letní koupání k tomu jako bonus - to slibuje open-air festival Kalich na pláži Kališova jezera nedaleko Bohumína, který se chystá na pátek 13. srpna. Vstupné je dobrovolné.

Akce začne v 16 hodin vystoupením britsko-českého Lewis Creaven Bandu, který hraje blues-rock s prvky jazzu. Dalšími účinkujícími je pop-funková místní stálice Windy či rocková formace Ajdontker, jejíž koncert je naplánován na přibližně půl osmé večer. Hlavní program bude zakončovat kolem 21 hodin vystoupení funk-rockových Fredy & Krasty.

Kromě toho bude připraveno Silent Disco afterparty s DJ´s Cooldy, WDK, WARP, Láska, Schmiddy, Sawgreen, Bony Bones, Free Mark a Lyric. Pořadatelé na své facebookové události uvádí, že v případě nepříznivého počasí akce proběhne U Studny v Pudlově.

Kališovo jezero na okraji Bohumína nedaleko hranice s Polskem vzniklo díky těžbě štěrkopísku. Koupání je možné v jeho severní části. Voda je většinou čistá i v letních dnech. Přístup do vody usnadňují betonové panely i ploché lomové kameny, nachází se zde také plošina pro vozíčkáře, hřiště pro plážový volejbal i dětské atrakce. (hav, foto: facebook.com/ajdontker2010)

Příbuzné články