Kryštof, Lucie, Mirai a další hvězdy na Havířovských slavnostech

Hvězdy českého a slovenského hudebního nebe potěší své příznivce během oblíbených Havířovských slavností. Ty se budou konat v pátek 3. a v sobotu 4. září 2021 v areálu havířovské Sportovní haly Slávie. Program akce je doslova nabitý známými jmény umělců, nechybí například kapely Lucie, Kryštof, Mirai, Chinaski, Rybičky 48, No Name…

Organizátorem již tradiční akce je Městské kulturní středisko Havířov, k dostání jsou vstupenky na každý den zvlášť, děti do 10 let mají vstup zdarma. Kromě koncertů je připraven také bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, například pohádková dětská farma, show Michala Nesvadby či Hopsalína, divadlo Loutkový svět, vědomostní soutěže a další.

V pátek začne hlavní program v přibližně 17 hodin vystoupením kapely Mirai. Následovat budou Iné Kafe, Rybičky 48, Chinaski a před půlnocí legendární Lucie.

Sobotní hudební program zahájí ve 13 hodin cimbálovka Hradišťan s Jiřím Pavlicou. Ty na pódiu vystřídá slovenská kapela No Name či zpěvačka Ewa Farna. Večerní program bude pokračovat vystoupeními Bena Cristovaa, Marka Ztraceného a kapely Kryštof, která má své kořeny právě v Havířově. Na závěr se pak představí slovenští Horkýže Slíže a chvíli po půlnoci zaburácí ohňostroj.

Všechny důležité informace i možnost koupit si vstupenku v předprodeji najdete na stránkách organizátora. (hav, foto: facebook.com/lucieofficial)

Příbuzné články