Aréna přichystala slavností zahájení a jeden dárek k tomu

Ostravská Komorní scéna Aréna zve na slavnostní zahájení v pondělí 6. září 2021. Divadlo bude pro veřejnost přístupné již od 16 hodin, na programu budou tradiční prohlídky divadla či vernisáž fotografické výstavy Romana Poláška.

Ale ještě před tím se už v 15 hodin otevře pokladna a milovníci divadla si budou moci pořídit nejen vstupenky na září, ale už i na říjen. Osobním zakoupení vstupenek na pokladně si bude možné pořídit všechny vstupenky až do 15. října (vyjma lístků na premiéru 11. září) v mimořádné zahajovací akci 1+1 zdarma.

Od 16 hodin budou příznivce čekat prohlídky divadla, kterých se ujmou více či méně známé „arénovské“ tváře: Vlastimil Burda, Kristýna Panzenberger Krajíčková a Jan Lefner. Vzhledem k omezené kapacitě pořadatelé doporučují si své místo na prohlídce dopředu rezervovat.

Návštěvníci se mohou těšit i na vernisáž nové fotografické výstavy ve foyer divadla. Fotografie Romana Poláška vznikly ve spolupráci s Arénou a zachycují různé prostory diváky opuštěného divadla s ještě opuštěnějšími herci. Během 2. vlny pandemie se část fotografií dostala do kalendáře na rok 2021 s názvem Zachraňuj, kdo můžeš.

K dispozici bude samozřejmě také divadelní bar, který má nové provozovatelky. Pořadatelé na svých stránkách také doporučují přečíst si u dobré kávy či italského vína zářijový divadelní zpravodaj nebo třeba popřemýšlet, jestli si koupit něco z nových upomínkových předmětů, které souvisí s novým vizuálem Komorní scény Aréna.

Tradiční součástí zahájení bude i představení nadcházející sezóny nesoucí název Rok našich návratů a od 18.30 bude následovat Shakespearův Macbeth, odpremiérovaný na sklonku předešlé divadelní (ne)sezóny. Více na divadloarena.cz. (hav, foto: divadloarena.cz)

Příbuzné články