Kapitán Demo či Krhut s Kozubem na studentské párty

Ostravská univerzita bude slavit své třicáté narozeniny a u této příležitosti uspořádá ve čtvrtek 30. září 2021 studentskou párty v areálu Lékařské fakulty v Ostravě-Vítkovicích. Vstup na akci, na které se představí oblíbený Kapitán Demo, ostravští muzikantu Jiří Krhut & Štěpán Kozub nebo dvojice slovenských DJs Malalata, je zdarma.

Areál Lékařské fakulty se otevře už ve 13 hodin. A kromě uvedených hudebníků se mohou návštěvníci těšit na Slam poetry, kde se kromě Karin a Dr. Filipitcha představí i básník Ondřej Hrabal, čtyřnásobný finalista mistrovství ČR a také mistr ČR ve slam poetry z roku 2018.

Pořadatelé také uvádí, že pokud si budou návštěvníci chtít odpočinout od hudby a koncertů, bude pro ně připraveno městečko studentských organizací. Doslova uvádí: „Můžeš se s drinkem courat mezi stánky a zároveň si udělat přehled, jakým spolkovým aktivitám se věnovat na Ostravské mimo své studium. Pak si třeba dáš připravenou vodní dýmku anebo se zúčastníš turnaje ve stolním fotbálku. Aktivit bude spousta, ale to nejlépe ověříš osobně. Nezapomeň se stavit taky do OUshopu, kde se můžeš koupit prima ponožky, tričko, nicknack, plátěnku a hromadu dalších věcí s logem Ostravské!“

Další informace jsou uvedeny například na Facebooku. (hav, foto: facebook.com/demokapitan)

Příbuzné články