Prožijte pohodovou neděli s rodinným Ostravským kompotem

Už popáté se v Ostravě v prostorách Trojhalí Karolina uskuteční v neděli 22. května rodinný kulturní festival plný stánků, pochutin, kapel, trhů i doprovodného programu pro děti. Festival nazvaný Ostravský kompot začne kolem poledne a potrvá až do 22 hodin. Vstup na akci bude opět zdarma.

Asi nejsilnějšími programovými magnety této „kulturní zavařeniny“ budou vystoupení několika zajímavých hudebních kapel. Od 14 hodin se například představí Mario Šeparovič Band, kterého na pódiu vystřídají populární kapela Nebe nebo zpěvačka Markéta Konvičková se svou kapelou. Program pak zakončí šťavnatá show v podání Rock & Roll Bandu Marcela Woodmana.

Ale na návštěvníky toho samozřejmě čeká daleko více. Vystoupí například folklorní soubor, klauni, hrát bude cimbálovka, připraveny budou diskuzní pořady či ukázky parkouru. Jedním z lákadel bude také kupříkladu prezentace Hasičského záchranného sboru MS kraje, který přistaví hasičský vůz.

V gastrozóně se budete moci potkat s oblíbenými občerstvovacími zastávkami, např.: Heiwa kafé, Oktarína TR sirupy, Beerokracie, Mental Café, Eatmeat - hotdogs & burgers, Laura coffee - Pražírna a Kavárna, MAIDO, Pivovar HoppyDog, Ostrawina, Tacos Mexico, Sheep Shop, Mega Chleba a mnoho další…

Program najdete na stránkách akce či Facebooku.

(hav)

Příbuzné články