Ostravští rockeři se vyřádí i s dětmi v okolí Slezskoostravského hradu

Hned na třech pódiích se bude v sobotu 4. června 2022 konat Slezskoostravský Rock-Fest nebo-li zkráceně Sorfest. V prostorách Slezskoostravského hradu či nedaleké loděnice si na své přijdou zejména milovníci rocku a metalu. Připraven bude i program pro děti. Začínat se bude už v poledne, končit pak o půlnoci. Děti do 15 let mají vstup zdarma.

Ostravský rockmetalový open air festival nabídne žánrově bohatou přehlídku zajímavých interpretů a mezi sedmnácti kapelami opět nebudou chybět špičky domácí hudební scény, méně známé talentované formace či speciální hosté ze zahraničí. Zahrají třeba Bijouterrier, Vilém Čok s kapelou Bypass, Gate Crasher, Hentai Corporation, Grade 2, Porta Inferi a mnoho dalších.

Součástí festivalu budou doprovodné akce i atrakce pro děti a mládež - dětská zóna. Zajištěno bude také občerstvení, workshopy a jiné aktivity, třeba půjčovna lodiček. Mládež do 15 let má vstup zdarma v doprovodu dospělé osoby s platnou vstupenkou. Více informací a novinek najdete na Facebooku či stránkách festivalu www.sorfest.cz.

(hav, foto: facebook.com/SlezskoostravskyRockFest)

Příbuzné články