Program pro celou rodinu přinesou Dny Karviné 2022

Každoroční oslavy Dny Karviné nabídnou také letos bohatý kulturní a doprovodný program. Nebude chybět projížďka historickým vláčkem a program pro všechny věkové kategorie. Všechny akce pod hlavičkou Dnů Karviné se budou konat na různých místech města od pátku 10. do neděle 12. června. Program se bude odehrávat v areálu letního kina, na Masarykově náměstí v Karviné-Fryštátě, před restaurací Oáza a v areálu Lodiček. Hlavní hvězdou bude kapela Olympic.

Návštěvníci se mohou těšit například na kapely Argema, Škwor, Slzu, Petra Kotvalda, Debbi Lollipopz, skupinu Nedivoč nebo třeba legendární Olympic. Ale koncertů bude daleko více. Pro děti bude připravena Mickey mouse show nebo klaun Chytrolín. Vstup na akce je zdarma.

V neděli se pak bude pokračovat akcí Město plné šlágrů, kde vystoupí třeba Pavel Novák.

Olga Hrubec, ředitelka MěDK Karviná, pro TV Polar mimo jiné sdělila: „Hlavní scéna se z Masarykova náměstí přesouvá na Lodičky, takže budou dvě hlavní scény, letní kino a Lodičky. Koncerty ale budou probíhat na Masarykově náměstí a v sobotu bude už tradičně v restauraci Oáza country scéna s finále Moravského vrabce. V letošním roce dostanou příležitost naše karvinské hvězdy, vítězové mezinárodních soutěží, takže Permoník vystoupí v pátek večer a Májovák bude vystupovat v letním kině v sobotu odpoledne s filmovými hity."

Informace o Dnech Karviné 2022 najdete zde.

(hav, foto: facebook.com/skupina.olympic)

Příbuzné články