Léto v centru Ostravy začíná… hudbou a špekáčky!

Už ve středu 15. června 2022 bude zahájen na ostravské Černé louce v blízkosti hradní lávky program pohodové akce nazvané Léto v centru!!! Ostravané se mohou těšit na koncerty, letní kino, dýdžeje, středeční táboráky s opékáním špekáčků a denně odpoledne až do noci otevřené letní bistro Pavilon. To vše až do září 2022.

Letos se vše začne ve středu 15. 6. od 19 hodin koncertem zpěvačky, jež si říká Kaczi. Těšit se můžete na multiinstrumentalistku a písničkářku s beskydskými kořeny, která svou vlastní tvorbu balancuje mezi folkem, popem a šansonem. Před koncertem si u tzv. Pavilonu ještě můžete opéct špekáček.

Dále je také připraveno promítání filmu Curveball (úterý 21. 6.), který vypráví skutečný příběh jedné z největších fake news v novodobé historii. Expert Spolkové zpravodajské služby (BND) na biologické zbraně Arndt Wolf je posedlý teorií, že Irák vyrábí viry antraxu…

A muzicírovat se bude i ve čtvrtek 23. 6., kdy se zde představí Adán Sánchez Band - fúze tradičního flamenca s dalšími žánry world music. Samotný koncert je interakcí mezi muzikanty a publikem ve španělštině, angličtině a češtině najednou. Pořadatelé slibují, že Adán Sánchez band roztančí každé publikum.

Celá akce vznikla ve spolupráci Centra PANT, Černé louky a Pavilonu. Program sledujte na stránkách www.letovcentruostrava.cz, popřípadě na sociálních sítích Facebook či Instagram.

(hav, foto: facebook.com/pavilonostrava)

Příbuzné články