Červnové Slavnosti Jihu už znají svůj program

Ostrava – Jih hlásí velký zájem o vstupenky na předprázdninové Slavnosti Jihu. Ty se letos konají v sobotu 17. a v neděli 18. června 2023 v areálu bývalého fotbalového hřiště na ulici Svazácká v Zábřehu. Na akci se představí například kapely a umělci jako jsou O5 a Radeček, Debbi, Slza, Šajtar, Kollárovci, Xindl X, Michal David a mnozí další. Připraveny budou také různé aktivity, soutěže či zábavné atrakce. Vstupenky je možno zakoupit i online.

Pořadatelé na stránkách slavnostijihu.cz uvádí, že k dispozici jsou jednodenní vstupenky. V případě zájmu o oba dny akce je třeba mít lístek na sobotu a na neděli. Cena vstupného na jeden den je 100 korun, v předprodeji pak 200 korun v den konání akce (bude-li ještě volná kapacita areálu).

Možné jsou také vstupy zdarma pro lidi nad 65 let, děti do 120 centimetrů v doprovodu dospělé osoby a držitelé průkazů TP, ZTP a ZTP/P, a to včetně doprovodu. Je ovšem podmínkou, aby měli bezplatnou vstupenkou, kterou je nutné si také vyzvednout co nejdříve, protože po naplnění kapacity již další osoby do areálu vpuštěny nebudou.

Pro návštěvníky budou připraveny celodenní aktivity, soutěže, zábavné atrakce, představí se místní organizace, které zajišťuji program pro děti a mládež, budou vyhlášeny osobnosti Jihu a chybět nebude ani bohatá nabídka občerstvení.

V sobotu 17. června 2023 se o hudební doprovod postarají Lollipopz, O5 a Radeček, Debbi, Slza, Desmod a Sima. V neděli o den později pak vystoupí Maxim Turbulenc, Šajtar, Kollárovci, Argema, Xindl X a Michal David.

Zajímavé atrakce a soutěže budou k dispozici už od dopoledních hodin. Vyroste zde například horolezecká, adrenalinová, dětská nebo třeba rodinná zóna. Podobně jako loni bude v areálu cirkusový stan s programem pro nejmenší. Těšit se mohou třeba na žonglování, cirkusové workshopy, klauny s balónky apod.

Chystá se také opět jž tradiční soutěž v pojídání chilli o nejžhavějšího Jižana. Vítězí ten, kdo vydrží nejdéle / nejvíce kol při konzumaci chilli papriček a produktů s chilli.

Všechny informace i možnost zakoupit si vstupenky najdete na výše uvedením odkazu slavnostijihu.cz, aktuality jsou pak k dispozici také na Facebooku

(hav, foto: slavnostijihu.cz)

Příbuzné články