TYGRASZ - jarní koncert na Loděnici v Děhylově

Open Air koncert kapely TYGRASZ proběhne nejspíše v blocích, které možná obohatí vystoupení hostů - nechme se překvapit. Koncert potrvá minimálně 2 hodiny a pak ještě Afterparty! Na to vše a možná ještě víc se můžete těšit 27. května od 19,30 hod. na Loděnici v Děhylově. 

Jak šel čas s kapelou Tygrasz?

Kapela Tygrasz začala vznikat v roce 1998 a na jejím vzniku se podíleli Aleš „Tommy“ Mamčař a Jirka „Šelin“ Stehlík. Pod názvem TYGRASZ začali hrát až v roce 1999. Původní složení bylo Tomáš „Kot“ Kocurek hlavní zpěv a nicára, Ivan Jizva Kielor kontrabas, baskytara kvokál, Tomáš Sláma kytara kvokál a Milan Míček Janík banjo, foukačka a kvokál.

Začali hrát převážně bluegrass s prvky country, ale také newgrassu. V tomto duchu v roce 2001 natočili první demo s názvem Haĺířov.

V roce 2003 natočili 2. demo s názvem Domovník. To už se stylově odklánělo od country i bluegrassu a TYGRASZ tak chytil svůj směr.

Začátkem roku 2007 zemřel tragicky Tomáš „Kot“ Kocourek zůstali tři – Míček, Váňa, Mates. Tady je dlužno říci, že všichni tři ještě hráli s kapelou Úspěch.

Současné složení kapely Tygrasz:

Milan „Míček“ Janík – banjo, foukací harmonika, kazoo a zpěv
Honza „Mates“ Sedláček – mandolína a zpěv
Tomáš „Čert“ Žižlavský – kytara a zpěv
Kamil „Medvěd“ Tománek – kontrabas, baskytara a zpěv
Honza „Hanys“ Oršulík – cajon, kytara, zpěv

Vstupenky na koncert na Loděnici v Děhylově 27. května je možno objednat ZDE. Děti do 12 let ZDARMA. Vstupné v předprodeji 250 Kč. 

Další akce najdete na našem webufacebooku a instagramu. Přijďte nás brzy navštívit! 

Těšíme se na vás v Loděnici Děhylov 

(mabys, zdroj: tygrasz.cz)

Příbuzné články