Nejlepší dárek k Vánocům? Darujte svým blízkým poukaz na psychickou pohodu a šťastný život

Vánoce jsou za rohem a  pro mnohé z nás se jedná o nejkrásnější období v roce. Má to být ten kouzelný čas plný radosti, pohody, klidu a lásky. Ovšem hlavně příprava, která jim předchází, tomu mnohdy neodpovídá. Už pár měsíců předtím nás pronásledují zejména otázky spojené s nákupem vánočních dárků - Jaký dárek komu koupit? Udělám tím dotyčnému radost? Co když se mu můj dárek nebude líbit? Je to pochopitelné, obdarovávání k Vánocům patří a všichni chceme dát našim nejbližším dárek od srdce. Ovšem vybrat z toho obrovského množství věcí a ještě se trefit každému do vkusu, už bývá mnohem složitější. Proto jsou v poslední době čím dál tím oblíbenější různé vouchery a dárkové poukazy. Jedná se o originální dárek, kterým potěšíte každého, a radost z něj netrvá pouhých pár minut. Je to něco osobitého, vyjadřuje to, že vám na dotyčném záleží, a že jste do vymýšlení dárku pro něj vložil nějakou snahu a úsilí.

K Vánocům a do nového roku si nejčastěji všichni vzájemně přejeme hlavně tři nejdůležitější věci – zdraví, štěstí a lásku. Dárkové poukazy online psychologické poradny Mojra.cz Vám můžou pomoci k tomu, aby se Vám toto přání vyplnilo.

Psychické zdraví mnohdy poněkud ustupuje zdraví fyzickému a zapomínáme na to, že s ním může být dost úzce propojené. Tento rok pro nikoho z nás nebyl lehký. Koronavirus ovlivnil naše životy zcela nečekaně a důsledky pandemie jsou tíživé pro každého z nás. Následky, které covid-19 zanechává v našem těle jsou všeobecně známy. Na co se ale často zapomíná je to,  jaký dopad toto nelehké období mělo a stále ještě má na naší psychickou pohodu. Proto kdy jindy než právě v této obtížné době je nejlepším dárkem, který můžeme druhému dát, poukaz na duševní zdraví.

Máte mezi svými blízkými někoho, o kom víte, že prožívá těžkou životní situaci a potřebujeme pomoct či poradit? Dárkový poukaz Mojra.cz je tím nejlepším řešením, jak darovat pomoc lidem, na kterých nám záleží a nejsou nám lhostejné jejich pocity a životní krize, které prožívají.

Jak funguje online psychologická poradna Mojra.cz?

Veškeré konzultace v naší poradně probíhají online, prostřednictvím aplikací jako je Skype, WhatsApp nebo Viber, popřípadě telefonicky. Nabízíme také konzultace formou emailu. Máme velké množství odborníků, kteří se specializují na různé životní těžkosti a psychické problémy. Vy tak nemusíte nikam složitě docházet a komunikujete s psychologem online z pohodlí vašeho domova. Psychologickou pomoc vám dokážeme zprostředkovat prakticky okamžitě, bez dlouhých čekacích lhůt. Naši psychologové jsou dostupní také o víkendech, ve večerních hodinách i státních svátcích. 

Jak fungují dárkové poukazy Mojra.cz?

Dárkový poukaz objednáte na našich webových stránkách www.mojra.cz . Můžete jej objednat na všechny druhy konzultací, které nabízíme. Poukaz vám je následně zaslán na email, nebo v případě zájmu jej můžeme zaslat i poštou. Je přenosný a jeho platnost je 4 měsíce.

Pro koho je dárkový poukaz vhodný?

Dárkové poukazy se stávají čím dál tím oblíbenější a potěší každého, dokonce toho nejnáročnějšího člověka. Ať už se jedná o nějaký zážitek, welness pobyt či poukaz na různé služby. Prostřednictvím dárkových poukazu Mojra.cz darujete svým blízkým ale ještě něco navíc. Nedarujete jim pouze určitou službu, či zážitek, na který později můžou zapomenout, darujete jim péči o jejich duši. Máte ve svém okolí člověka, který si prochází těžkou životní zkouškou? Můžou to být třeba vaši rodiče, kteří řeší partnerskou krizi, nebo váš kamarád/kamarádka, kteří si zrovna prochází rozchodem. Psychické problémy často nejsou na první pohled viditelné, ale o to horší můžou mít následky. Lidé, kteří procházejí těžkou životní zkouškou, se často sami zdráhají vyhledat odbornou pomoc. Poukaz na online psychologickou konzultaci Mojra.cz vám umožní udělat za ně ten první a nejdůležitější krok. Dát jim odrazový můstek k tomu, aby své problémy začali řešit.

Jaké jsou výhody dárkových poukazů Mojra.cz? 

  • dárkový poukaz objednáte kdykoliv z pohodlí vašeho domova, dokonce i ve Štědrý den
  • neutratíte za dárek statisíce a darujete něco, co má nevyčíslitelnou hodnotu
  • ušetříte čas sháněním nepotřebných dárků a snížíte riziko nevhodného nákupu
  • darujete obdarovanému to nejcennější – péči o jeho zdraví
  • jedná se o univerzální dárek pro každé pohlaví a věkovou kategorii
  • darujete službu, která může dotyčnému zásadně změnit život
  • obdarovaný si sám vybírá způsoby konzultací, termíny a psychology
  • prostřednictvím dárkových poukazů Mojra.cz ukážete obdarovanému, jak moc vám záleží na jeho spokojenosti a psychické pohodě

Zakoupením našich dárkových poukazů určitě nešlápnete vedle. Neváhejte tedy a nadělte svým blízkým ten nejlepší vánoční dárek, a tou je cesta k životní spokojenosti.