Kultura F≈M připravila pro širokou veřejnost zábavný kvíz - Questing - spojený s procházkou po Frýdku-Místku a přilehlém okolí

Máte rádi hry? Jste zvídaví? Pak je questing právě pro vás. Připravili jsme celkem 11 stanovišť s otázkami, které jsme rozmístili po městě Frýdek-Místek a jeho nejbližším okolí. Při procházkách s blízkými či rodinou můžete plnit tajenku a po správném vyluštění a zaslání k nám navíc vyhrát odměnu. Startujeme v pondělí 22. 2. 2021.

Při tomto zábavném kvízu se nejen pobavíte, ale také se dozvíte se něco o osobnostech kulturní scény, nejrůznějších kulturních událostech i zajímavých místech našeho města.

Čeká na vás celkem 11 stanovišť s otázkami. Deset z nich je umístěno na přenoskách po městě Frýdek-Místek a jedna na banneru u aquaparku na Olešné podél cyklostezky. Jakmile projdete všechna stanoviště, správně vyřešíte otázky a sestavíte slova, získáte tajenku složenou z 24 písmen a znaků.

Seznam stanovišť
- před obchodním domem Ještěr – Místek
- Místek naproti Polikliniky
- Riviéra u Alberta
- náměstí Svobody – Místek
- Nádraží Frýdek
- Kostíkovo náměstí Frýdek
- Zámecké náměstí Frýdek
- autobusová zastávka u nemocnice (vedle květinářství - Frýdek)
- sídliště Slezská za Tescem (Kraken – Frýdek)
- Před Kulturním domem Frýdek (bývalý KD Válcoven)
- Aquapark Olešná – banner na cyklotrase č. 13

Jak nejefektivněji zdolat všech 11 stanovišť?
Doporučujeme 4 trasy:
Místecká trasa: otázka č. 1 – č. 4
Frýdecká trasa: otázka č. 5 – č. 8
Trasa s vyhlídkou: otázka č. 9 a č. 10
Trasa Výlet na Olešnou: za otázkou č. 11

Mapka průběhu trasy je zde

Tajenku pošlete e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s označením Hra, a tím se zařadíte do slosování.