Outlet Arena Moravia chystá Prima NÁKUPY - celý týden plný slev

Už v pondělí 14. června startují v Outlet Arena Moravia (OAM) speciální slevy a akce, které potrvají celý týden, tj. do neděle 20. června. OAM se tak letos poprvé zapojil do známé akce Prima NÁKUPY. Pod jejich hlavičkou si mohou návštěvníci díky slevovým kuponům nakoupit v označených prodejnách zboží tak výhodně, jak je to jen možné.

Kupony se slevami jsou k dispozici na webu primanakupy.cz, dále pak v kupónové knížce v příloze Blesku a v Lounge zóně ve čtvrtek 17. června. Jsou k dostání zdarma. „Poprvé mohou naši nakupující využít výjimečné prodejní akce a slevy po celý týden. Většinou se soustředíme na víkendové akce, tentokrát jsme poprvé prodloužili tuto dobu a vyjednali s nájemci speciální nabídky po celý týden, a kupující si tak mohou užít výprodeje a slevy nad rámec běžné nabídky,“ uvedla Hana Zielinová, marketingová a tenant manažerka centra.

Mezi zapojenými značkami najdete Boxeur Des Rues, Bushman, Calzedonia, Esprit, Fade zastupující Calvin Klein a GUESS, s. Oliver, Trespass, Alpine Pro, Mustang, Pepe Jeans, Puma, Sam 73, Ecco, Tchibo, Home & Cook a další.

Prima NÁKUPY vrcholí ve čtvrtek 17. června, kdy v Lounge zóně proběhnou ochutnávky, slavnostní welcome drinky a drobné pozornosti pro nakupující v podobě dárků. Od 14 do 17 hodin tady rozdá své podpisy v rámci autogramiády Eva Burešová, hvězda seriálu Slunečná. V závislosti na počasí zde plánují pořadatelé umístit také chill out zónu. Každou hodinu od 11 do 19 hodin proběhne losování o hodnotné ceny, do kterého se mohou zapojit zákazníci platící kartou Mastercard.

Parkování na zdejším parkovišti je jako obvykle zdarma. I přes stávající dopravní omezení ze směru Hlučín je outlet stále otevřen bez omezení v každý den od 10 hodin do 20 hodin.

(hm; OAM)